TIJDLOOS GEURKAARSEN COLLECTIE

De collectie ‘Tijdloos’ biedt duurzame bijen- en koolzaadwas kaarsen in klassiekevormen die bij elk decor of activiteit passen.​

KOOLZAADWAS

Nieuw is deze was van koolzaadolie. Koolzaad wordt in Europa verbouwd en daardoor zijn de transportkosten laag en wordt het milieu minder belast. Koolzaadwas is plantaardig, natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Vlekken op kleding zijn gewoon in de wasmachine uit te wassen. De kleur is crème-wit en de geur is neutraal. Koolzaadwas bevat geen genetisch gemanipuleerde stoffen noch giftige stoffen.

BIJENWAS

Omdat bijenwas een hoger smeltpunt heeft dan andere wassen, geeft het de helderste, meest warme vlam af. Bijenwaskaarsen gaan ook langer mee dan de meeste andere kaarsen. Omdat het zo compact is, brandt het langzamer en druipt het minder, en velen beschouwen bijenwaskaarsen als druppelvrij.

In tegenstelling tot veel andere kaarsen zuivert brandende bijenwas eigenlijk de lucht. Bijenwaskaarsen stoten negatieve ionen uit die zich binden met fijnstof in de lucht, waardoor de zwevende deeltjes in de lucht op de grond vallen. Sommigen zeggen dat negatieve ionen ook de hypofyse stimuleren, waardoor de creativiteit, intuïtie en droomactiviteit toenemen. Vanwege hun luchtzuiverende eigenschappen zijn bijenwaskaarsen een geweldige kaarsoptie voor mensen met allergieën, astma, sinussen en gevoeligheden.

KLAAR VOOR BEZORGING

KAARSEN KOPEN

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. ​

SCHRIJF JE IN

Maandelijkse informatie over nieuwe producten en speciale aanbiedingen!

Abonneer Nu